Tekstvak:

©2022 Geopex  Alle rechten voorbehouden.

Om de omgeving te beschermen tegen vertroebeling door opgewoeld slib, dat vrijkomt bij bagger– en graafwerkzaamheden in open water, worden steeds vaker

slibschermen geëist en toegepast.

Voor plaatsing in open zee, tot op beschut binnenwater, Geopex heeft voor elk type werk het juiste slibscherm.

 

In ons leveringsprogramma hebben wij een serie van hoogwaardige slibschermen die vooral uitmunten in hun degelijkheid en afwerking.

Deze slibschermen of siltprotectors zijn er in zware, oceaan-bestendige uitvoeringen, met extra zware bevestigingsmiddelen, maar ook lichter uitgevoerde slibschermen voor meer beschutte locaties kunnen door ons worden geleverd.

Geopex produceert deze schermen in vele uitvoeringen en afmetingen met de juiste specificaties in eigen huis.

Slibschermen

TEGENGAAN VERMENING VERTROEBELING IN WATER

SLIBSCHERM ONDERDELEN

Downloads

Geopex heeft de kennis en vaardigheden in huis om de slibschermen uit te voeren op de specifieke eisen en karakteristieken van uw project.

 

Wij hebben bijvoorbeeld slibschermen vervaardigd met speciale vulpockets om het scherm naar behoefte vanaf de bovenzijde te kunnen verzwaren met ballastmateriaal naar keuze, bijvoorbeeld betonklinkers.

 

Ook hebben wij slibschermen in ons assortiment, waarbij de hoogte kan worden aangepast, bijvoorbeeld als de waterstand kan fluctueren.

Tevens zijn er diverse opties mogelijk als aangepaste drijvers, extra verankeringslussen, bevestigingsmiddelen etc. waarover wij u kunnen adviseren

Vraag ons naar de mogelijkheden.

Slibscherm met variabele hoogte instelling

Naast slibschermen vervaardigen wij ook speciale scherm varianten, zoals luwteschermen en drijfvuilvangers.

Zie hier voor meer informatie: